marți, 10 ianuarie 2012

Ellie White


Cântăreaţa a fost dusă la un spital din Târgu Mureş după ce a căzut pe pârtie şi s-a lovit la un picior.

Ellie White a ajuns ieri după-amiază la Vatra Dornei, acolo unde a susţinut un concert la Cabana Schiorilor. Dis de dimineaţă, Ellie a decis sa profite de câteva ore libere şi s-a aventurat pe pârtia de schi. După nici 30 de minute, Ellie White a căzut pe pârtie şi s-a accidentat la picior.

“Aseară am avut un concert aici şi plănuiam să plecăm la Braşov în jurul prânzului. Ne-am trezit de dimineaţă, de la 07.00, iar Ellie a vrut să schieze câteva ore înainte de plecare. După nicio jumătate de oră pe pârtie, Ellie s-a dezechilibrat la o curbă şi s-a accidentat la picior”, a declarat managerul ei, Doru Tincă.

“Ellie nu s-a putut ridica de jos câteva minute, iar apoi am reuşit să o aduc în cabană. S-a accidentat la picior, abia îl mai poate pune jos, iar acum suntem în drum spre Târgu Mureș, acolo unde o să mergem la un consult de specialitate”, a mai spus Tincă.

Managerul a mai spus că artista schiază bine, dar este posibil ca ea să fi lovit cu schiurile o piatră sau un ciot de copac. “Nu ştiu ce anume s-a întâmplat, însă cert este că o să urmeze o perioadă de repaus”, a adăugat Doru Tincă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu