joi, 17 februarie 2011

Un barbat din Papua Noua Guinee si-a mancat copilul nou-nascut, in cadrul unei ceremonii de magie neagra. Vecinii sai au ramas fara cuvinte.


Un barbat si-a mancat copilul nou-nascut in fata comunitatii

Barbatul din Papua Noua Guinee, cunoscut ca si consumator de droguri, si-a devorat copilul abia nascut (de o saptamana) sub privirile inmarmurite ale comunitatii din care face parte. Barbatul a comis pruncuciderea in cadrul unui ritual de vrajitorie.

Nici tipetele micutului nu l-au induiosat pe tatal canibal manjit cu sange la gura si intrat in transa ca posedat de demoni.

Vecinii au alertat politia, insa acestia au sosit prea tarziu pentru a-i salva viata copilului.

Politistii din Tabubil, orasul in care locuieste barbatul, au declarat ca i-au retinut atat pe tata, cat si pe mama nou-nascutului, care asistase pasiva la intreaga scena.

"Comunitatea este bulversata si suparata, insa aceste ritualui de magie si vrajitorie face parte din societatea lor", spune un reprezentant al politiei locale.

"Suspectul are probleme cu drogurile, iar noi credem ca acestea sunt de vina pentru fapta sa", a adaugat politistul.

In 2009, peste 50 de persoane au fost omorate in cadrul ceremoniilor de magie neagra practicate de acestia sau au decedat inexplicabil.

Desi se duce o lupta apriga impotriva acestor ritualuri, comunitatea crede cu tarie in aceste supersitii si traditii pastrate din vechime.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu