luni, 10 mai 2010

CE FACEM CU CERSETORII DIN SIBIU

Indiscutabil Romania are o problema cu cersetorii .Nu de ieri de azi si de foarte multa vreme. Insa cea ce este deranjat este ca in aceasta primavara, cersetori parca sint mai muti ca niciodata,iar insistentele lor,care efectiv trag de mana oamenii in speranta ca vor primi ceva i
bani devin de a dreptul suparatori. Sa ne intelegem de la bun inceput vina principala ca cersetori au devenit un fenomen ,apartine ce- a mai mare parte locuitorilor orasului care ofera si culmea cu nonsalanta,diferite sume de bani acestor persoane. In ultimul timp au aparut cersetorii din nordul tarii al Romaniei . E simplu acesti oameni stiu ca sibienii sint mai milosi din fire si duc mana mai usor la buzunare pentru a le oferi ceva bani. Dar de acest lucru s au prins si responsabili administratiei Sibiu care incearca din rasputeri sa reduca cat de cat numarul cersetorilor .
Un lucru este sigur daca la Sibiu gasesc intradevar un vad bun acest lucru se intampla si din cauza locutrilor orasului care nu ezita deloc sa duca mana lla buzunare pentru a oferi ceva bani acestor persoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu