marți, 1 noiembrie 2011

3 accidente într–o singură zi


Neatenţia a dus la producerea a trei accidente într-o singură zi în judeţul Sibiu. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav. Pagubele sunt, însă, însemnate.
Primul dintre accidente a avut loc luni de dimineaţă. Un bărbat de 64 de ani s-a răsturnat cu autoturismul în afara părţii carosabile. Accidentul s-a produs pe DJ 106, Sibiu – Agnita.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti, se pare că şoferul, Horia A., în vârstă de 64 de ani, din Agnita, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 106, nu a adaptat viteza de deplasare la ieşirea dintr-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat într-un cap de pod situat în partea dreaptă a drumului, pe sensul lui de drum, apoi s-a răsturnat în şanţul din afara carosabilului. Bărbatul era singur în maşină. El a fost transportat la spital unde i s-au acordat îngrijiri medicale.
Pe fondul neacordării de prioritate autoturismelor, pe strada Bâlea din municipiul Sibiu, s-a produs un alt accident, luni, în jurul orei 14. În urma cercetării efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că şoferiţa, Aurelia L., în vârstă de 44 de ani, din Sibiu, în timp ce conducea autoturismul pe strada N. Titulescu, la intersecţia cu strada Bâlea nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier "Oprire" şi nu a acordat prioritate de trecere autovehiculelor, intrând astfel în coliziune cu un moped care circula regulamentar. Mopedistul, George N. în vârstă de 27 de ani, a fost rănit.
Un alt eveniment rutier s-a produs la intersecţia străzilor Zaharia Boiu – Justiţiei, tot din cauza neacordării de prioritate autovehiculelor. George R., în vârstă de 20 de ani, din Tălmaciu, în timp ce conducea o motocicletă pe str. Zaharia Boiu, la intersecţia cu str. Justiţiei nu a respectat semnificatia indicatorului rutier "Oprire" şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula pe drumul cu prioritate şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a motociclistului, care a fost transportat la spital.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri în toate cele trei cazuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu