marți, 1 noiembrie 2011

Povestea uimitoare a singurului supravietuitor din MICROBUZUL MORTII. Sotia si doi copii au murit


A ramas multa durere in urma accidentului petrecut in Ungaria, cand 14 oameni si-au pierdut viata. Din marea de lacrimi si deznadejde razbate povestea uimitoare a singurului supravietuitor din microbuzul mortii.
Ads by IBU PROTV

Este un barbat care si-a pierdut sotia si doi copii in impactul devastator, dar care trebuie sa lupte pentru el si pentru ceilalti doi copii care il mai asteapta acasa. Rudele lui s-au dus in Ungaria sa ii fie alaturi in aceste clipe. Iar in tot acest timp, politistii incearca sa obtina de la soferul care a provocat nenorocirea varianta accidentului, vazuta prin ochii lui.

Chiar daca a fost crunt lovit de soarta, barbatul de 37 de ani poate spune ca i-a mai ramas o stea norocoasa. A supravietuit ... dintr-un carnagiu in care alte 14 suflete au fost zdrobite. Mai are totusi in fata cateva incercari. Luni-noapte a fost operat si la scurt timp a facut un blocaj renal. Medicii l-au stabilizat, insa starea lui ramane critica si se poate schimba de la o ora la alta.

Nati, barbatul care a supravietuit miraculos, se intorcea acasa impreuna cu sotia lui, Viorica si cei doi copii ai lor, de 6 si 8 ani. Din pacate, doar Nati a trecut peste cumpana mortii. Sotia lui s-a dus la cer impreuna cu cei doi copii. Rudele lor se roaga acum ca macar el sa scape, de dragul copiilor care il mai asteapta acasa.

Ca o ironie a sortii, Nati si Viorica plecasera in urma cu o luna si jumatate, pentru ultima oara, la munca in Spania. Mai aveau de terminat acoperisul casei pe care o ridicasera cu banii stransi de-a lungul anilor, cu multa truda.

Intre timp, soferul tirului care a provocat tragedia a depasit perioada critica. Este in continuare sub paza politistilor maghiari, dar va fi audiat de-abia atunci cand starea sanatatii ii va permite. Medicii de la Spitalul Judetean din Arad au confirmat ca sambata, Ovidiu Muntean, a venit la spital pentru un consult de urgenta. Si nu parea in stare sa conduca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu