vineri, 21 ianuarie 2011

FOSTII POLITISTI INCERCAND SA VANDA O MASINA CU ACTE FALSE

* Se pare că cei doi ar fi încercat să vândă la Braşov o maşină care avea probleme cu actele pentru înmatriculare *

Ciprian Turcu si Vasile Iancu, doi poliţişti destituiţi din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Sibiu - Serviciul Rutier în urma unor acuzaţii de luare de mită sunt implicaţi într-un nou scandal. Cei doi sunt cercetaţi de către poliţiştii din Braşov pentru ultraj contra bunelor moravuri şi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Se pare că cei doi, împreună cu un amic au încercat să vândă o maşină într-o benzinărie. Se pare însă, că maşina avea probleme cu actele şi de aici ar fi pornit tot scandalul.
A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru ca scandalul dintre cele două tabere - cea din Sibiu şi cea din Prahova să se încheie. Oamenii legii din Braşov au intervenit în aplanarea conflictului în care au fost implicate 6 persoane, deoarece scandalul ar fi putut degenera. Doi dintre sibienii implicaţi în incident sunt Ciprian Turcu şi Vasile Iancu, foşti poliţişti la Poliţia Rutieră din Sibiu. „E vorba despre un conflict care a avut loc într-o staţie de carburant care a degenerat într-un scandal. Noi am intervenit imediat la faţa locului cu o patrulă care se afla în zonă. Au fost identificaţi suspecţii în acest caz. Este vorba despre 3 persoane din Sibiu şi 3 din judeţul Prahova, care vor fi cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Cercetările vor stabili cu exactitate modul în care s-a produs evenimentul şi vom reveni cu precizări suplimentare", a spus, pentru Antena 1, Liviu Constantin Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.
Poliţiştii braşoveni nu au oferit prea multe detalii asupra investigaţiei. Surse neoficiale au declarat pentru postul de televiziune Antena 1 că maşina pe care încercau să o vândă foştii poliţişti ar avea probleme în ceea ce priveşte înmatricularea.
Anul trecut, patru agenţi din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, Serviciul Rutier au fost acuzaţi pentru luare de mită. Cercetările au fost demarate ca urmare a unei plângeri depuse de şoferii care au avut dea face cu poliţiştii. Printre ei se află Ciprian Turcu şi Vasile Iancu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu