sâmbătă, 16 aprilie 2011

Cainii crescuti de el i-au adus un sfarsit infiorator unui barbat de 61 de ani din Satu Mare. Avea capul aproape sfartecat cand l-a gasit stapanul cel

*

Se pare ca omul bause i s-a facut rau in tarc,iar cei trei rottweileri l-au atacat.

Proprietarul sustine ca nu stie ce le-a starnit furia. E totusi raspunzator pentru atacul cainilor, spun politistii care il cerceteaza pentru ucidere din culpa.

Medicii l-au gasit pe barbatul de 61 de ani intr-o balta de sange, aproape de cei 3 caini. Nu era constient, asa ca l-au dus de urgenta la spital.

Proprietarul locuintei unde statea si victima ar fi declarat politistilor ca nu stie ce s-a intamplat. Iesise sa vada de ce sunt cainii agitati si atunci a descoperit victima.

Barbatul care a murit isi vanduse locuinta cu ceva timp in urma. Noii proprietari i-au oferit o anexa unde sa locuiasca si in acelasi timp ingrijea si cainii. Desi se temeau, vecinii spun ca animalele nu pareau violente.

Deocamdata nimeni nu stie ce s-a intamplat, iar propietarul cainilor a refuzat sa comenteze. Pana vor afla rezultatul necropsiei, oamenii legii i-au deschis acestuia dosar penal. Rottweilerii erau inregistrati la politie, dar daca va fi gasit vinovat propietarul cainilor risca inchisoarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu