luni, 18 aprilie 2011

Strivit sub container în curtea fabricii Brandl


Un bărbat de 34 de ani a ajuns în stare foarte gravă la spital, după ce a fost strivit sub greutatea unui container în timp ce se afla la lucru, în curtea fabricii Brandl. Se pare că ieri după-amiaza oamenii descărcau nişte cutii metalice. La un moment dat, unul dintre lucrători a fost prins sub greutatea unui container. A avut noroc că a scăpat cu viaţă, dată fiind greutatea containerelor, spun medicii.
Sibianul de 34 de ani a fost preluat de echipajul SMURD şi dus de urgenţă la Spital. Starea lui este gravă, dar stabilă după intervenţia medicilor. În cursul serii, medicii din Unitatea de Primiri Urgenţe îi făceau toate analizele pentru a vedea care este starea exactă a bolnavului. După primele investigaţii, pe fişa medicală a sibianului de 34 ani era trecut politraumatism prin strivire, traumatism cranio-cerebral sever şi fractură de claviculă. Deocamdată nu se ştie cât de grave sunt rănile de la nivelul capului, pentru care bărbatul rămâne în curs de investigaţii. Un lucru bun este, însă, că atunci când a fost găsit de echipajul SMURD, sibianul era conştient.
Cel mai probabil, în acest caz inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă vor efectua verificări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul de muncă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu