miercuri, 12 octombrie 2011

Accident pe DN1 , politist sibian in stare critica


Circulatia rutiera pe DN1, intre localitatile Sacel si Saliste-judetul Sibiu, este intrerupta din cauza unui grav accident rutier, petrecut in jurul orei 11:00, in care au fost implicate trei autovehicule, printre care si o masina a Politiei Sibiu. In urma accidentului, patru persoane au fost ranite grav.

Potrivit primelor informatii, o masina de radar a Politiei Sibiu a intrat intr-un TIR , de unde a fost proiectata intr-un autotuturism Audi. Unul dintre politisti este grav ranit iar alte trei persoane din Audi au fost ranite. La fata locului au ajuns echipajele SMURD si Ambulanta, traficul fiind blocat intre Sacel si Saliste.

Precizam ca este a doua masina a Politiei Sibiu implicata samptamana aceasta intr-un accident.

Conducatorii auto sunt rugati sa respecte indicatiile politistilor rutieri aflati la fata locului si sa astepte in coloana degajarea drumului, lucru ce se estimeaza a fi realizat in aproximativ treizeci de minute, potrivit Centrului Infotrafic.

UPDATE1:Politistul este grav ranit

Politistul ranit in timpil accidentului este in satre garva dupa ce a fost proiectat din autoturism. Potrivit oficialilor spitalului Clinic Judetean Sibiu " starea pacientului este critica, a suferit un traumatism cranio cerebral si este in coma, urman sa se vaca in continaure investigatii". Barbatul a fost dus pentru examinare la TC .

UPDATE2 : Alti trei raniti la spital

Ambulantele au adus de la locul accidentului alte trei persoane are au fost ranite, toate din localitatea Sf.Gheorghe. Cele trei victime, un barbat si doua femei, se aflau in Audi-ul implicat in accident. Potrivit oficialilor Spitalului, batbatul , in varsat de 56 de ani, a suferit mai multe contuzii si un traumatism toracic, o femeie de 48 de ani are traumatism ocular iar alta, in varsta 68 de ani, a suferit mai multe leziuni si o arsura chimica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu