vineri, 7 octombrie 2011

Cinci dosare penale pentru aceeaşi infracţiune


A fost prins de 4 ori de poliţişti şi de fiecare dată i s-a întocmit dosar penal pentru că, deşi era la volan, nu avea permis de conducere. Ba mai mult de atât, de fiecare dată depăşea viteza legală. Miercuri a fost identificat şi de poliţiştii rutieri în zona Apoldu de Sus şi aceştia i-au întocmit al cincilea dosar penal. "În cadrul acţiunilor des­­fă­­şurate în trafic de poliţiştii rutieri, a fost identificat un conducător auto care nu poseda permis de conducere.
Bărbatul în vârstă de 24 de ani, din Bucureşti, a fost oprit în trafic pe DN 1, în localitatea Apoldu de Sus. În urma verificărilor efectuate de poliţiştii rutieri, s-a stabilit faptul că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. De ase­menea, s-a stabilit că bărbatul mai este cercetat în alte patru dosare penale, sub aspectul săvârşirii ace­leiaşi infracţiuni, respectiv condu­cerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de con­ducere", a spus insp. Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Iată imaginile cu surpinderea în trafic a autoturismului care circula cu viteză mare în localitate, fără a avea permis de conducere:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu