joi, 6 octombrie 2011

După 3 săptămâni de chin, copilul de 13 ani rănit în accident, s–a stins


Copilul în vârstă de 13 ani, victimă a unui accident rutier în data de 13 septembrie, a murit, noaptea trecută, la spital. Deşi au încercat nenumărate manevre de resuscitare, inima copilului a cedat. "În cursul nopţii, pacientul în vârstă de 13 ani a intrat în stop cardiac pe suport respirator, s-au efectuat manevrele de resuscitare, însă pacientul nu a răspuns acestora, medicii fiind nevoiţi să declare decesul", a spus Raluca Turcu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.
Copilul a ajuns la spital în data de 13 septembrie în stare gravă, în comă profundă, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN 1, în zona Veştem. Acesta s-a aflat trei săptămâni sub tratament şi supraveghere în cadul Secţiei Anestezie Terapie Intensivă, starea sa ramânând, însă, gravă pe tot parcursul spitalizării.

Părinţii au scăpat cu răni uşoare din accident

În data de 13 septembrie, copilul venea împreună cu părinţii spre Sibiu. La un moment dat, tatăl a pierdut controlul asupra volanului şi maşina s-a răsturnat. Cel mai afectat în urma accidentului din Veştem a fost copilul în vârstă de 13 ani, care se afla pe bancheta din spate a maşinii. Părinţii au ajuns şi ei la spital, însă nu au avut răni foarte grave. Copilul a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă pentru că avea un edem cerebral. Noaptea trecut, însă, medicii nu au mai putut face nimci pentru viaţa copilului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu