marți, 4 octombrie 2011

Şi–a făcut maşina praf într–un copac

Accident spectaculos marţi după-amiaza între Dumbrăveni şi Şaroşu pe Târnave. Şoferul unui Volkswagen care circula dinspre Dumbrăveni spre Mediaş a intrat cu viteză într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un copac. Impactul a fost atât de mare, încât autoturismul a fost distrus în proporţie de peste 80%. Din fericire, şoferul a scăpat cu leziuni minore. „În Serviciul de Urgenţă s-a prezentat un tânăr în vârstă de 25 de ani, victimă a unui accident de circulaţie. Pacientul prezenta un traumatism cranio-cerebral, o plagă de regiune parietală, contuzie coloană cervicală şi escoriaţii pe antrebraţul mâinii stângi. Pacientul nu prezenta probleme deosebite şi a fost externat cu îndrumare spre medicul de familie”, a precizat Laura Lupşor, medic în cadrul Compartimentului de Primire Urgenţe Mediaş.
În urma cercetărilor, poliţiştii rutieri din Mediaş au stabilit că viteza a fost cauza principală a accidentului. „Pe Drumul Naţional 14 s-a petrecut un eveniment rutier soldat cu vătămări corporale. Şoferul unui autoturism nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă la stânga, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac din afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Municipal Mediaş în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat agentul şef Vasile Uţă din cadrul Poliţiei Rutiere Mediaş.
Accidentul de la Şaroşu pe Târnave este cercetat acum de lucrătorii de la Poliţia Rutieră Mediaş pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu