miercuri, 19 octombrie 2011

Sfaturi pentru cresterea parului lung

Parul lung este visul oricarei femei. Devine si mai dorit atunci cand se apropie un eveniment social sau o ceremonie. In asemenea moment, cu siguranta ati dori sa incercati cateva sfaturi care sa dea rezultate imediate.

Parul lung arata spectaculos atunci cand este des si sanatos. Este important sa va asigurati ca sfaturile pe care le urmati ajuta la cresterea parului, dar nici nu dauneaza sanatatii.

Proteinele sunt bune pentru par

Acest lucru a fost dovedit, proteinele facand minuni atunci cand vine vorba de o crestere rapida a parului. Alimentele precum fasolea, pestele, gelatina pudra, carnea si iaurtul sunt bogate in proteine, fiind foarte folositoare pentru cresterea parului. Cresteti consumul alimentelor mentionate mai sus si veti vedea rezultate multumitoare.

Balsam din plin

Alegeti balsamul natural pentru a avea un par lung sanatos. Incercati uleiul de masline si ouale si aplicati pe toata lungimea parului. Nu numai ca veti avea un par lung, dar va fi si sanatos si stralucitor. Aplicati de 2 ori pe saptamana si va fi suficient.

Utilizati uleiuri esentiale

Uleiurile esentiale precum ulei de cocos, ulei din seminte de canepa, ulei de macadamia, ulei de ricin si de morcov sunt foarte bune pentru a stimula cresterea parului. Aplicati oricare dintre aceste uleiuri seara si lasati-le peste noapte. Spalati-va dimineata.

Folositi uleiul de masline

Aplicati ulei de masline caldut pe scalp. Masati timp de 5 – 10 minute si lasati parul infasurat intr-un prosop timp de 1 ora. Spalati-va dupa o ora. Incercati acest tratament o data pe saptamana, in mod regulat si veti obtine cu siguranta un par mai lung.

Folositi henna

Aplicand henna de calitate superioara in fiecare saptamana veti stimula cresterea parului. Intr-o luna de la inceperea acestei terapii veti observa o crestere semnificativa a parului. Singurul dezavantaj este ca veti obtine si o culoare roscat-maronie a parului.

Periati-va regulat parul, inainte de culcare

O vorba veche spune ca periind parul de 80 de ori in fiecare seara, inainte de culcare, ajutati parul sa creasca mai repede. Acest lucru este adevarat, deoarece se stimuleaza circulatia sanguina din zona capului, ajutand astfel la cresterea mai rapida a parului.

Folositi galbenusuri de oua

Aplicati galbenus de ou pe par si lasati-l sa actioneze 3 ore inainte de a va spala. Va ajuta la o crestere rapida a parului si va da stralucire parului. De asemenea, parul se va indesi si va arata mult mai dens.

Folosind metodele naturale mentionate mai sus veti reusi sa stimulati cresterea parului, dar veti obtine si un par sanatos si frumos. Nu uitati, daca doriti sa accentuati rezultatele acestor tratamente, atunci cand va spalati pe par folositi tot produse naturale, pe cat posibil.

Incercati si veti vedea rezultatele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu