vineri, 21 octombrie 2011

Jandarmii au prins un "peşte" tocmai când trimitea prada la "produs"


Deşi are doar 19 ani, femeia avea vechime în ale prostituţiei, ea practicând meseria şi în Elveţian Tânăra le–a declarat poliţiştilor că are 2 – 3 clienţi pe zi

De mai bine de 4 luni, un bărbat de 27 de ani câştigă bani de pe urma unei tinere de 19 ani, pe care o scotea "la produs" în zona localităţii Veştem. Miercuri, jandarmii i-au venit de hac, iar bărbatul, domiciliat în judeţul Argeş, este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.
Jandarmii au trimis un echi­paj la pândă, deoarece au avut informaţii că acolo ar avea loc fapte ilegale, în zona parcării aflate pe DN 1, acest loc fiind cunoscut pentru prezenţa femeilor care vin acolo pentru a întreţine relaţii sexuale cu diferite persoane, în vederea obţinerii unor sume de bani. Jan­darmii au observat un autoturism pe care îl cunoş­teau, în momentul în care a adus o femeie şi după ce a lăsat-o în parcare. În mo­mentul în care şoferul a observat că este supravegheat, a dema­rat în trombă, întorcând pe linie continuă, spre localitatea Tăl­maciu.
Femeia a recunoscut că se prostituează
Chair dacă "peştele" a fugit, femeia, în vârstă de 19 ani, le-a declarat jandarmilor că vine periodic în zonă, cu un bărbat care locuieşte în aceeaşi lo­calitate cu bunicul ei. Ea era adusă în parcarea din loca­litatea Veştem pentru a între­ţine relaţii sexuale cu diferite persoane, pe bani, iar întreaga sumă i-o dădea bărbatului. De asemenea, femeia a spus că, de regulă, are 2 - 3 "clienţi".
Tânăra nu era la prima ispravă de acest fel. Din veri­ficările efectuate a rezultat că aceasta îşi cunoştea "peştele" de câţiva ani, întrucât acesta a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu diferite persoane, în vederea obţinerii unor sume de bani, pe care acesta i le lua şi în alte ţări, cum a fost în Elveţia. Chiar ea a practicat prostituţia în Elveţia, însă sub protecţia acestui bărbat se află de aproximativ 4 luni.
"Peştele" a fost urmărit şi găsit de jandarmi pe un drum lăturalnic al DN 1, ascuns în auto­turismul cu care o adu­se­se pe tânăra femeie. Jan­dar­mii au întocmit actele pre­mer­gătoare începerii urmăririi pe­nale pentru săvârşirea infrac­ţiunii de proxenetism, prevă­zută de art. 329 Cod Penal, iar ulterior bărbatul a fost predat împreună cu femeia, lu­crăto­rilor din cadrul IPJ Sibiu, pentru continuarea cercetărilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu