marți, 27 septembrie 2011

Doi bărbați, striviți sub greutatea lemnelor

Un bărbat în vârstă de 20 de ani a murit, după ce o remorcă încărcată cu lemne a căzut peste el. Bărbatul a fost găsit în pădurea din zona satului Gusu.
Un alt bărba, de 63 de ani, se zbate între viață și moarte, în localitatea Gura Râului, în zona barajului, după ce o căruță s-a răsturnat peste el. Paramedicii de la SMURD sunt la fața locului și încearcă să îi salveze tânărului viața. Din primele informații, el a suferit mai multe traumatisme.

UPDATE: A murit și tânărul rănit la Gura Râului

Bărbatul peste care a căzut căruța în zona barajului de la Gura Râului a murit și el în cursul nopții, la spital, unde a fost adus de medicii SMURD, în comă. „La Unitatea Primiri Urgențe a fost adus de către un echipaj SMURD un pacient în vârstă de 63 de ani, din Gura Râului, în stare critică, în comă, cu traumatism cranio-facial, traumatism toracic grav și episoade repetate de stop cardio-respirator resuscitate. Din păcate, după ultimul stop cardio-respirator pacientul nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul”, a spus Raluca Pușcă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu