marți, 6 septembrie 2011

Mort din greșeală în centrul Sibiului

Un bărbat a murit în centrul Sibiului, la câțiva pași de spital, fără ca nimeni să intervină. Deși s-a anunțat faptul prin 112, solicitată o ambulanță, iar reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență spun că au trimis imediat una la fața locului, de fapt, aceasta a ajuns după mai bine de 15 minute, timp prea îndelungat pentru ca inima bărbatului să mai poată fi resuscitată. De fapt, la mijloc a fost o neînțelegere care l-a costat viața pe bărbat.
Reprezentanții ISU Sibiu spun că apelul la 112 a apărut ca fiind realizat după un număr înregistrat în Șelimbăr, de aceea o ambulanță a fost trimisă în comuna Șelimbăr. Abia după ce s-a apelat din nou numărul unic 112, a plecat o altă mașină de salvare pe strada Avram Iancu. În final, 3 mașini de salvare au ajuns la locul unde bărbatul s-a prăbușit. A fost, însă, prea târziu pentru ca acesta să mai poată fi readus la viață.
"Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost solicitat că intervină la un caz medical. S-a intervenit la adresa din Șelimbăr, de unde a fost făcut primul apel, în parametrii normali, în timpul în care trebuia să se intervină. După o revenire la 112, a plecat un alt echipaj, al doilea, la o adresă din Sibiu, unde era, de fapt, persoana. Am trimis, conform procedurii, și în acest caz, în timpii regulamentari un echipaj SMURD. Se vor face cercetări pentru a se afla ce s-a întâmplat de fapt în acest caz", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Laurențiu Anastasiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu