vineri, 2 septembrie 2011

Irlandez rănit pe DN 1, la Apoldu de Sus

Se circulă cu dificultate în zona Apoldu de Sus, în urma unui accident rutier. Potrivit primelor informații primite din partea Poliției, a avut loc un impact între două autoutilitare.
Un echipaj SMURD este la fața locului pentru a acorda primele îngrijiri unei persoane rănite.

Un irlandez a fost rănit

Traficul s-a reluat şi se circulă normal pe Drumul Naţional 1. Din primele cercetări efecuate la faţa locului de poliţiştii rutieri, se pare că de vină pentru producerea accidentului a fost şoferul unei autoutilitare înmatriculate în Cluj, care, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile meteo şi de drum, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară de marfă, condusă regulamentar din sens opus de un cetăţean irlandez.
Tot irlandezul a fost şi cel care a avut de suferit de pe urma accidentului. El a fost preluat de un echipaj de Ambulanţă SMURD şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. În cazul şoferului autoutilitarei înmatriculate în Cluj, testul de alcoolemie a a arătat o concentraţie de 0.007 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu