vineri, 16 septembrie 2011

Tâlhărie în centrul Sibiului: unei bătrâne i–au fost rupte urechile pentru o pereche de cercei

Bătută şi tâlhărită în propria casă – este cazul unei femei de 82 de ani, domiciliată pe Bu­levardul Magheru din Sibiu. Trei bărbaţi au intrat peste ea în casă, au împins–o în pat şi i–au smuls cercerii din urechi şi lănţişorul de la gât. Femeia a ajuns la spital, cu răni grave şi extrem de speriată.
Cei trei bărbaţi, care au vârste cuprinse între 21 şi 24 de ani sunt din Mag şi din mu­ni­cipiul Sibiu. Ei sunt cer­cetaţi în prezent de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu, pentru tâlhărie comisă prin violenţă. Cei trei suspecţi au fost identificaţi de poliţişti la scurt timp după ce au săvârşit fapta.

Atenţie cui deschideţi uşa

Tâlhăria a avut loc joi după-amiază. Cei trei bărbaţi au intrat pe poarta lăsată des­chisă, sub pretextul colectării de fier vechi. Au profitat de faptul că uşa de la aparta­mentul bătrânei era deschisă şi au intrat peste ea în casă. Au agresat-o şi i-au smuls cerceii din urechi, precum şi un lanţ pe care îl purta la gât. Cu ultimele puteri, femeia de 82 de ani a sunat la 112 şi a povestit prin ce a trecut. La scurt timp, poliţiştii au dat de urma tâlharilor.
Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu. Ea a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru rănile cauzate de smulgerea cerceilor din urechi şi a agresiunilor cauzate.
Cu ocazia cercetărilor au fost recuperate şi bunurile sustrase, suspecţii oferindu-le spre vânzare unei terţe persoane. Cei trei au fost audiaţi ieri de poliţiştii sibieni şi împotriva lor a fost dispusă măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore. Suspecţii în acest caz vor fi prezentaţi astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu pro­punere de arestare pre­ventivă sub aspectul săvârşirii infrac­ţiunii de tâlhărie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu