sâmbătă, 10 septembrie 2011

Trei accidente în câteva ore

Trei accidente au avut loc joi în judeţul Sibiu, în numai câteva ore. Două dintre ele au avut ca şi cauză consumul exagerat de alcool. Cel mai grav s-a petrecut seara, în jurul orei 19, pe DN 14, pe raza localităţii Şura Mare. Un bărbat în vârstă de 23 de ani, din Slimnic, nu a mai văzut drumul drept, pentru că a băut prea mult. El a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 54 ani, din Sibiu. Atât şoferul care circula regula­mentar, cât şi soţia sa au ajuns la spital. Tânărul şofer a rămas fără permis şi i s-a întocmit dosar penal. În urma testării lui cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tot din cauza consumului de alcool a avut loc un accident şi în oraşul Avrig, pe strada Unirii. Un bărbat domiciliat în judeţul Iaşi a pierdut controlul mopedului pe care îl conducea şi a căzut. Ieşeanul a fost transportat de urgenţă la spital, cu răni destul de serioase. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a arătat, în acest caz, 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul mopedistului. Poliţiştii au aflat şi că bărbatul din Iaşi nu poseda permis de conducere şi nici atestat pentru conducerea mopedelor.
Un alt accident a avut loc joi, de data aceasta pe fondul neacordării de prioritate la o trecere de pietoni pe bulevardul Corneliu Coposu, din municipiul Sibiu. Şoferul, un bărbat în vârstă de 34 ani, care circula din direcţia Piaţa Unirii spre Calea Guşteriţei, ajuns la trecerea pentru pietoni, nu a acordat prioritate unei femei în vârstă de 73 ani, din Sibiu, care traversa regulamentar strada. În urma acestui eveniment, a rezultat vătămarea corporală a femeii aflate pe marcajul pietonal. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În toate cele trei cazuri, cercetările sunt continuate de către poliţişti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu