marți, 6 septembrie 2011

Un bărbat de 39 de ani s–a spânzurat după o ceartă cu cumnatul


Tragedie într-o casă de pe strada Traian Demetrescu, din municipiul Sibiu. Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost găsit de rude spânzurat. După o ceartă cruntă pe care a avut-o duminică seara cu fratele soției sale, bărbatul a decis să încheie socotelile cu viața. Se pare că imediat după scandalul de duminică, el a fost preluat de un echipaj de Ambulanță și dus la spital. S-a întors luni de dimineață, iar în jurul orei 15, s-a spânzurat. Bărbatul a fost găsit în atelierul de tâmplărie din spatele casei, unde își desfășura activitatea. Familia a sunat la 112, dar medicii nu au mai avut ce să îi facă bărbatului, care era deja decedat.

UPDATE: S-a sinucis în atelierul de tâmplărie

Vecinii povestesc despre familia bărbatului care s-a sinucis ca fiind una model. Niciodată nu s-a auzit nimic rău de vreunul dintre membri, iar despre bărbatul care s-a sinucis spun că era un om bun, liniștit. Ceea ce s-a întâmplat duminică seara este un lucru pe care nu l-au înțeles foarte bine, dar nu l-au analizat foarte tare. S-au gândit că a fost o ceartă pasageră și că în scurt timp totul va reveni la normal. Doar că Poliția și Ambulanța a ajuns din nou la ei pe stradă luni, în jurul orei 18. De data aceasta, nimeni nu a mai putut face nimic pentru bărbatul de 39 de ani, care s-a hotărât să se sinucidă. “Aseară a fost între ei o ceartă, între cei doi cumnați. Atâta știm și noi. Și s-au liniștit. A fost aici Poliția, a fost Salvarea. Pe cine a dus nu știm, că târziu am ieșit și noi afară. A fost după ora 10. Zice că s-au și bătut pe acolo. I-a dus pe amândoi la spital și ăla care acum s-a spânzurat am auzit că s-a întors abia de dimineață”, a spus Irina Băilă, vecină a familiei.

Gândul rău

S-a întors în casa în care locuia cu soția și cu soacra, cu gândul să se sinucidă. Bărbatul de 39 de ani s-a dus în atelierul din spatele casei și și-a pus ștreangul. “Am auzit și eu că a fost un scandal. Dar ce s-a petrecut nu știu. Vorbesc oamenii pe aici că s-ar fi spânzurat”, a spus și Bianca Căldărar. “Atâta știm, că a venit aseară Poliția și Salvarea. Acum, la amiază, iară. Am auzit că pe la ora 2, pe la 3 s-a spânzurat. Toți erau la serviciu și când au venit l-au găsit. S-a spânzurat în atelier, au în spate un atelier și acolo s-a sinucis, unde lucra el”, a spus vecina Margareta Tibor. Femeia îl știa pe bărbat ca fiind un om bun, liniștit și spune că niciodată nu a auzit să se fi certat cu cineva.
Pentru toți cei care l-au cunoscut pe bărbatul de 39 de ani, cearta pe care a avut-o cu cumnatul său pare de neînțeles. Cert este că el nu a mai putut trece peste acest moment și, într-un gest extrem, s-a sinucis.”Toți, de fapt, toată familia erau oameniu harnici, oameni liniștiți. Nu au avut altercații cu nimeni, nu au avut probleme cu nimeni. Este o întâmplare nefericită ceea ce s-a întâmplat. Păcat de el”, a spus Elena Tibor.
Corpul bărbatului a fost dus la Laboratorul de Medicină Legală, pentru a se stabili cu exactitate cauza morții. Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale al IPJ Sibiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu