vineri, 18 februarie 2011

Carnavalul Zăpezii” a ajuns la ediţia a XVII–a



62012

În zilele acestui sfârşit de săptămână (19-20 februarie), Cabana Bâlea Cascadă va găzdui “Carnavalul Zăpezii”, una dintre cele mai cunoscute activităţi anuale organizate în Zona Turistică Bâlea. Manifestarea, ce atrage, de fiecare dată, sute de iubitori ai distracţiei şi bunei dispoziţii, a ajuns la cea de-a XVII-a ediţie.

“Carnavalul Zăpezii”, una dintre manifestările prin care se doreşte promovarea Zonei Turistice Bâlea, este organizat de Fundaţia “Bâlea Transilvania” şi SC Bâlea Turism SA, cu sprijinul mai multor sponsori şi colaboratori.

Surse din partea organizatorilor ne-au informat că, până la acest moment, au fost primite foarte multe înscrieri pentru eveniment, numărul măştilor ce vor fi prezente urmând a fi, se pare, cel mai mare înregistrat până acum. “Suntem bucuroşi că, de la an la an, prestigiul carnavalului este în creştere, iar numărul participanţilor este tot mai mare. Sibienii şi braşovenii sunt cei mai mulţi dintre participanţi, dar avem şi câteva grupuri din alte zone ale ţării, care au participat mereu la distracţia noastră. Este posibil ca în acest an să avem şi câţiva participanţi din străinătate. Numărul măştilor înscrise până acum pentru concurs depăşeşte 70. Sunt sigur că ne vom distra bine.”, ne-a spus Marius Olariu, preşedintele Fundaţiei “Bâlea Transilvania”.

Pe lângă concursul şi Parada Măştilor, participanţii la “Carnavalul Zăpezii” de la Bâlea Cascadă vor avea parte de muzică de calitate, diverse jocuri cu premii, şi multe surprize pregătite de organizatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu