marți, 15 februarie 2011

Viteza i–a lăsat pietoni




Au apăsat prea tare pedala de acceleraţie şi au rămas fără bani. Alţii au păţit-o mai rău. S-au văzut într-o clipă rămaşi fără permisul de conducere, care a fost ridicat de poliţişti, în vederea suspendării.
Poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu au desfăşurat duminică, pe DN 1, Sibiu – Braşov, o amplă acţiune pe linia sancţionării nerespectării normelor rutiere privind regimu l legal de deplasare pe drumul naţional. 6 aparate radar au fost angrenate în această acţiune. În urma ei, 65 de şoferi au primit sancţiune contravenţională pentru depăşirea regimului legal de viteză. În 4 cazuri permisele au fost ridicate în vederea suspendării. Dintre ei, 2 conducători auto au fost sancţionaţi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile pentru depăşirea vitezei regulamentare cu peste 50 km/h, iar altor 2 şoferi le-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile pentru efectuarea de depăşiri neregulamentare.
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu reaminteşte f aptul că în anul 2010, pe fondul vitezei de deplasare, în cele două forme ale sale – neadaptată la condiţiile de drum şi neregulamentară, s-au produs în judeţul Sibiu 44 de accidente rutiere grave, în care şi-au pierdut viaţa 12 persoane, iar alte 59 au fost grav rănite. (L. B.)









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu