luni, 7 februarie 2011

Chitaristul rock Gary Moore a murit

egendarul chitarist rock Gary Moore a murit in somn, duminica dimineata, la varsta de 58 de ani.

A murit Gary Moore, chitaristul trupei Thin Lizzy

Chitaristul rock Gary Moore a murit in aceasta dimineata, in somn, intr-o camera de hotel din Spania, informeaza presa straina.

Gary Moore a fost chitaristul trupei Thin Lizzy, avand de asemenea o cariera solo foarte apreciata. De altfel, managerul trupei Thin Lizzy, Adam Parsons, a declarat pentru BBC ca artistul a murit la primele ore ale zilei de duminica.

Gary Moore a sustinut un concert in Romania, anul trecut, in cadrul Ciuc Summer Fest 2010, ce a avut loc la Bucuresti, in iulie.

Gary Moore, pe numele sau adevarat Robert William Moore, si-a inceput cariera muzicala in anii '60 si a evoluat de-a lungul timpului alaturi de artisti precum Thin Lizzy, B.B. King, Colosseum II, Greg Lake sau trupa de blues-rock Skid Row, precum si Albert Collins, Jim Capaldi, The Beach Boys, Gary Husband, Ozzy Osbourne sau Andrew Lloyd Webber.

Printre cele mai cunoscute piese ale artistului se numara "Still Got the Blues (For You)", "Story of the Blues","Parisienne Walkways", "Out in the Fields", "Empty Rooms", "Over the Hills and Far Away" si multe altele.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu