miercuri, 2 martie 2011

Blogul de divertisment Bazaconii online organizează un nou concurs atractiv destinat deţinătorilor de bloguri. Premiul este un telefon Sony Ericsson Aino Black în valoare de aproximativ 1000 de lei. Pentru acesta merită să scriu pe blog un post de minim 100 de cuvinte, nu? Deci..

Ce este o bazaconie? Este un lucru bizar, de necrezut sau o faptă cu urmări neplăcute, dar lipsite de gravitate. Uneori acest cuvânt este asociat cu ceva amuzant sau interesant.



Nu ştiu dacă colajul foto făcut de mine reprezintă o bazaconie veritabilă, dar sincer acum, când spun bazaconie, în minte îmi apar soţii Lis, în diferite ipostaze. Mai nou obişnuiesc să se costumeze în diferite personaje de filme sau desene animate. Nimic ieşit din comun până acum, nu?

Totul ar fi în regulă dacă nu s-ar afişa costumaţi aşa pe la diferite evenimente sau emisiuni TV. Făcând acest pas, devin penibili. Dar ce să zic, fiecare face ce vrea. Şi dacă domnul Lis consideră că aceste ieşiri îi aduc celebritatea pierdută, atunci îi urez….multă baftă în continuare.

Totuşi, am o mică curiozitate. Oare care din cei doi soţi au ideile aceastea, aiurite? Întreb asta pentru că eu cred că el este capul răutăţilor, iar Oana ascultă şi execută! Mai mult nu cred că o duce căpşorul ei drăgălaş!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu