vineri, 4 martie 2011

Nemţii ne–au mai scăpat de 31 de maidanezi

Din 2009, Asociaţia Das Kleine Tierheim a luat din Sibiu 185 de câini comunitari care au fost daţi spre adopţie în Germania *

Un nou transport de 31 de câini comunitari a plecat zilele trecute spre Germania, în baza unui parteneriat pe care Primăria Sibiu îl derulează cu Asociaţia Das Kleine Tierheim (Pferd und Hund e.V.).
Cei 31 de maidanezi găzduiţi în adăpostul din Dealul Guşteriţei au plecat spre localitatea Lohra - Reimershausen din Germania.
„În continuare căutăm soluţii pentru câinii fără stăpân din Sibiu. Pe lângă construirea adăpostului specializat, am găsit un real sprijin în fundaţiile de profil”, a spus primarul Klaus Iohannis, în cadrul conferinţei de presă de ieri.
Sibiul a început colaborarea cu asociaţia germană în anul 2009, iar până acum nemţii au luat 185 de maidanezi din Sibiu care au fost adoptaţi în Germania.
În adăpostul din Dealul Guşteriţei mai sunt 210 câini care îşi aşteaptă un stăpân, iar sibienii pot să facă o vizită adăpostului şi, în caz că doresc, pot să adopte un patruped.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu